• Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου

"Η Οικονομική Κατάσταση της Κοινότητας μας"


Ο νέος πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κόσμο του Κολοσσίου για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η κοινότητα, μετά την εκλογή τους στο κοινοτικό συμβούλιο. Το χρέος που δημιουργήθηκε από τα προηγούμενα κοινοτικά συμβούλια ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ρευστότητα στα ταμεία του κοινοτικού συμβουλίου είναι μηδαμινή, τα οικονομικά προβλήματα είναι πάρα πολύ μεγάλα και γι' αυτό και οι δράσεις μας θα είναι πολύ περιορισμένες. Πρώτιστος στόχος μας είναι το νοικοκύρεμα της κοινότητας μας για να μην μείνουν οικογένειες χωρίς δουλειά.

Το κοινοτικό συμβούλιο θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μην φτάσουμε σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Καλούμε όσους μπορούν να προπληρώσουν τους φόρους τους να το πράξουν και ελπίζουμε στην συνεργασία όλων για το κοινό καλό.

Διαβάστε εδώ όλη την ομιλία του προέδρο . . .

#οικονομικάθέματα

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης με την JCCsmart, καθαρίστε τη μνήμη cache (clear browsing data) του υπολογιστή ή του κινητού σας και κάνετε refresh τη σελίδα.

Πιθανόν να αντιμετωπίζετε πρόβλημα αν ο περιηγητής διαδυκτίου σας είνα ο Firefox. Αν αυτό ισχύει σας παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά είτε με Google Chrome ή με Safari.

Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου

Τηλ. 25 933 868 - 25 934 035

kolossi1@cytanet.com.cy

  • Grey YouTube Icon

Βρείτε μας: