• Σχολική Εφορεία Κολοσσίου

Πλήρωση κενών θέσων σχολικού/ής βοηθού/συνοδού


Η Σχολική Εφορεία Κολοσσίου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/νες για την πλήρωση κενών θέσεων Σχολικού/ής Βοηθού/Συνοδού για παιδιά με ειδικές ανάγκες για το Δημόσιο Νηπιαγωγείο Κολοσσίου Α' και για το Δημοτικό Σχολείο Κολοσσίου Α' και Β'.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  1. Απόφοιτος/η Λυκείου ή πενταετής πείρα με παιδιά με ειδικές ανάγκες σε ανάλογο ίδρυμα ή σχολείο.

  2. Δίπλωμα ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης, νηπιαγωγείου, ψυχολογίας, νοσηλευτικής, κοινωνικού λειτουργού ή άλλου συναφές με την εργασία του/ης θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν.

  3. Να είναι υγιείς βάσει σχετικού πιστοποιητικού από κυβερνητικό ιατρό.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να αποτείνονται στη Σχολική Εφορεία Κολοσσίου, για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωση ενδιαφέροντος και όρους εργοδότησης για τις πιο πάνω θέσεις.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία της Σχολικής Εφορείας Κολοσσίου, τηλ. 25393063 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00.

#Κολόσσι #κενέςθέσεις

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης με την JCCsmart, καθαρίστε τη μνήμη cache (clear browsing data) του υπολογιστή ή του κινητού σας και κάνετε refresh τη σελίδα.

Πιθανόν να αντιμετωπίζετε πρόβλημα αν ο περιηγητής διαδυκτίου σας είνα ο Firefox. Αν αυτό ισχύει σας παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά είτε με Google Chrome ή με Safari.

Κοινοτικό Συμβούλιο Κολοσσίου

Τηλ. 25 933 868 - 25 934 035

kolossi1@cytanet.com.cy

  • Grey YouTube Icon

Βρείτε μας: